2024-03-15

Melih ABİ: Hava pompaları neden çalışmıyor? - Güney Haberleri - 03/15 14:54

Melih ABİ: Hava pompaları neden çalışmıyor? - Güney Haberleri
Melih ABİ: Hava pompaları neden çalışmıyor? - Güney Haberleri
Diğer illerde öyle mi bilmiyorum. Ama Adana'daki akaryakıt istasyonlarının hiçbirinde havası kaçmış lastikleri şişirmeniz mümkün değil. Çünkü hava pompaları arızalı. Abdulkadir Kaçar, çoğunun çalışmadığını söylüyor. Adana İl Sanayi Müdürlüğü'ne giderek durumu şikayet etmiş. Yapılacak bir şey olmadığı yolunda cevap alınca da hayretler içinde kalmış. Araştırınca lastik tamircilerinin adam gönderip pompaları bozduğunu öğrendi. Bu ne iştir arkadaş… Bu durumla ilgilenecek bir muhatap yok mu be!

Tarihi Saat Kulesi ve Ulu Cami bahçesi karanlık
Tarsus'taki Tarihi Saat Kulesi'nin çanı 3 yıldan fazla süredir çalmıyor, yine aynı şekilde aylardan beri Saat Kulesi ve içinde bulunduğu Ulu Cami karanlıkta. Mehmet Avcı, "Caminin bahçesinin ve Saat Kulesi'nin çevresinin acilen aydınlatılmasını, bozuk olan sistemin düzeltilmesini istiyoruz" diyor. Mübarek Ramazan ayında cemaati kalabalık olan bu caminin bahçe ve çevre aydınlatılmasının acilen elden geçirilmesi şart… Yetkililer uyumasın artık.
Melih abi̇: hava pompaları neden çalışmıyor? - güney haberleri
 Deprem profesöründen İzmir’i rahatlatacak değerlendirmeler - Egeli Sabah Haberleri}

Deprem profesöründen İzmir’i rahatlatacak değerlendirmeler - Egeli Sabah Haberleri

İstanbul Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Şener Üşümezsoy, İzmir ve Bursa'da meydana gelen depremlerin ardından gerçeğe uygun olmayan açıklamaların yapıldığını belirterek, bu konuda vatandaşları serinkanlı olmaya çağırdı. Prof. Dr. Şener Üşümezsoy, "İzm...

Read More »